+45 4052 6992 pernille@layo.dk

KUNDE REFERENCER

 

PURA UTZ

“Pernille har siden Pura Utz’ begyndelse hjulpet med udvikling af brand identitet – herunder, logo + font, emballage, website elementer, designelementer og operationelle dokumenter til kommunikation internt. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med Pernille, hun er altid glad og klar på udfordrende ideer. Og ikke mindst, er hun hurtig og fleksibel med sin tid og de uendeligt korte timelines for mine projekter.”

Anna – Founder & CEO

Finders Keepers

“Finderskeepers har vi arbejdet med Pernille flere gange, det er en total fornøjelse både på
grund af hendes person og kvaliteten af hendes arbejde.”

Herle – Founder & CEO

Inhouse Studios

“Pernille har hjulpet Inhouse Studios med helt ny grafisk identitet i form af logo, brevpapir, visitkort, etc og designguide. Det har i den grad været en fornøjelse at arbejde med Pernille, da hun virkelig har sat sig ind i vores behov og ønsker. Samtidig er hun ikke bleg for at komme med hendes egene vurderinger og vi får på den måde et samarbejde der giver nøjagtigt det produkt vi ønskede!
Vi kan kun give Pernille de varmeste anbefalinger!”

Søren Staun – Ejer af Inhouse Studios

BIKEOPTIMIZE

“Jeg har haft Pernille med fra starten af grundlæggelsen af Bikeoptimze. Pernille har ikke blot stået for det alt grafisk tryk, som hun har gjort til perfektion, men også været med til at rådgive i virksomhed opstartsfasen. Hun har været lyttende i forhold til mine ønsker. “

Johannes – Founder